Салат «Квіткова галявина»
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Легка вечеря, День народження, Романтична вечеря, 8 березня, День закоханих, 23 лютого
Для справжніх любителів морепродуктів цей салат стане справжньою знахідкою! Свіжі овочі, листя салату, восьминоги і креветки! Залишається тільки закрити очі і уявити, що ви на Лазурному березі…
Чи варто говорити про користь такого салату? безумовно, його потрібно приготувати і отримати задоволення, як від процесу створення, так і від смаку! Для приготування квітів з овочів нам знадобляться плунжери або вирубки. А як приготувати салат "квіткова галявина", читайте в покроковому рецепті.
- Восьминоги - 200 грам (консервовані)
- Креветки - 200 грам (консервовані)
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Редис - 150 грам
- Салат листовий - пучок
- Маслини - 5 штук (без кісточок)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Редис очистіть і наріжте кільцями. З перцю гострим ножем зніміть грубу шкірку.
Вирубками зробіть квіти з овочів.
Листя салату помийте, трохи обсушити і викладіть на блюдо.
Решта перець і редис наріжте невеликими кубиками і розкладіть на салат.
Зверху викладіть морепродукти і квіти з овочів.
Оливкова олія змішайте з лимонним соком і збризніть салат заправкою. Додайте колечка з маслин.
Смачного!