Рецепт Салат «Лісова галявина» з грибами фото

Салат «Лісова галявина» з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Салати

Такий салат "лісова поляна" з грибами в домашніх умовах зможе кожен, а страва виходить по-справжньому святковим, смачним і ситним. Тому перед наступним застіллям обов'язково його приготуйте!

Такий класичний рецепт салату "лісова поляна" з грибами мені дуже подобається саме через те, що смакове поєднання тут просто приголомшливе, хоч і незвичне. Адже коли б ще ви спробували маслини в поєднанні з зеленою цибулькою? Так що розповідаю, як приготувати салат "лісова поляна" з грибами, і сподіваюся, ви не боїтеся експериментів на кухні, і зробите його! впевнена, вас результат порадує!

  • Куряча ніжка - 1-2 штук
  • Огірки - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 штука(1 пучок)
  • Маслини без кісточок - 1 штука(1 банку )
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Печериці - 300 грам
салат
1. Курку відварити в підсоленій воді, остудити і наріжемо маленькими шматочками.
салат
2. Білу частину цибулі відрізаємо, подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Потім додамо печериці, і обсмажити до готовності.
салат
3. Додамо в салатницю подрібнену курку, зелень і огірок кубиками.
салат
4. Додамо маслини, порізані на чотири частини. Туди ж - обсмажені гриби разом з цибулею.
салат
5. Додамо майонез, перемішаємо, викладемо гіркою. Частину, що залишилася зелену частину молодого цибулі ріжемо дрібно і викладаємо по колу "галявинки" . Салат готовий!

Схожі рецепти