Салат «Лісова галявина» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат "лісова поляна" з грибами в домашніх умовах зможе кожен, а страва виходить по-справжньому святковим, смачним і ситним. Тому перед наступним застіллям обов'язково його приготуйте!
Такий класичний рецепт салату "лісова поляна" з грибами мені дуже подобається саме через те, що смакове поєднання тут просто приголомшливе, хоч і незвичне. Адже коли б ще ви спробували маслини в поєднанні з зеленою цибулькою? Так що розповідаю, як приготувати салат "лісова поляна" з грибами, і сподіваюся, ви не боїтеся експериментів на кухні, і зробите його! впевнена, вас результат порадує!
- Куряча ніжка - 1-2 штук
- Огірки - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 штука(1 пучок)
- Маслини без кісточок - 1 штука(1 банку )
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Печериці - 300 грам
1. Курку відварити в підсоленій воді, остудити і наріжемо маленькими шматочками.
2. Білу частину цибулі відрізаємо, подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі. Потім додамо печериці, і обсмажити до готовності.
3. Додамо в салатницю подрібнену курку, зелень і огірок кубиками.
4. Додамо маслини, порізані на чотири частини. Туди ж - обсмажені гриби разом з цибулею.
5. Додамо майонез, перемішаємо, викладемо гіркою. Частину, що залишилася зелену частину молодого цибулі ріжемо дрібно і викладаємо по колу "галявинки" . Салат готовий!