Салат «Лісова галявина»
(покроковий рецепт з фото)
Які асоціації у вас викликає ліс? У мене відразу виникає картинка осіннього сонячного дня. Скрізь розкидані листя зелених, жовтих і помаранчевих кольорів, а під ними красуються грибочки.
Так ось, мабуть, цей пейзаж надихнув кухаря на створення наступної страви. І тепер ви можете дізнатися про те, як приготувати салат "лісова галявина" . Коли його збираєш, то навіть не зрозуміло, що в підсумку вийде таке гарне оформлення. А ще салат дуже ситний, так як в ньому є куряче м'ясо.
- Куряча грудка - 1 штука
- Печериці мариновані - 15 штук
- Яйце - 3 штуки
- Картопля - 3 штуки
- Морква корейська - 200 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Поставте варитися картоплю, курку і яйця. Глибоку миску оберніть харчовою плівкою. Завдяки цьому салат буде легко витягти і перевернути.
У миску покладіть печериці капелюшками вниз.
Гриби змастіть майонезом. Далі розподіліть дрібно нарізану петрушку.
Потім змастіть зелень майонезом. Розберіть курку на волокна, коли вона охолоне. Покладіть її наступним шаром.
Потім намажте курячу грудку майонезом, а зверху покладіть моркву по-корейськи.
Тепер знову шар майонезу, а потім - натертого відвареної картоплі.
В кінці додайте подрібнені відварені яйця і майонез. Салат утрамбуйте.
Миску переверніть на плоску тарілку, щоб печериці виявилися нагорі. Смачного!