Яйця фаршировані «грибна галявина»
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Ця страва просте, і незмінно смачне, корисне, відмінно підійде вам, коли потрібно прикрасити стіл до свята або торжества. Легко готується, недорого коштує і зникає зі столу швидше за інших.
Кількість порцій: 2
- Куряче яйце - 3 штуки (варене круто)
- Помідор - 2 штуки (свіжий)
- Печінку свиняча - 70 грам (варена)
- Петрушка - 1 Склянка (рубана)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1. Варені яйця очистити. Помідори вимити і ретельно обтрусити від води.
2. З бочка кожного помідора зрізати шматочок - це буде"капелюшок" грибочка. Вичистити насіння і перегородки, залишивши тільки стінку овоча. Одне яйце розрізати навпіл поперек. У двох інших зрізати тільки низ. Жовток акуратно прибрати.
3. Печінка потерти на крупній тертці. Змішати з жовтками і майонезом, посолити за смаком і добре розтерти до однорідної маси.
4. Зелень петрушки крупно порубати і скласти на блюдо, на якому ви будете подавати свої"грибочки" .
5. Нафарширувати яйця. Обережно встановити їх на зелень петрушки. Потім змастити залишками яєчно-печінкової суміші нижні частини"капелюшків" і встановити їх на вже готові"ніжки" . Готово! Можна подавати до столу!