Рецепт Салат «квіти» фото

Салат «квіти»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, 8 березня
Салати

Хочу запропонувати Вам простий і ситний салат, свою назву він отримав завдяки прикрасі.

У пісні дні салат "квіти" буде як не можна до речі, в святкові - додайте туди шматочок відварного м'яса. Сметану можна замінити майонезом.


  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірки солені - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Квасоля консервована біла - 80 грам
  • Маслини без кісточок - 3/4 склянки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Сметана або майонез - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Лист салату - 1 штука (великий)
салат
1. Приготуємо продукти для салату. Картопля, морква і яйце потрібно відварити.
салат
2. Яйце ділимо на білок і жовток. З жовтка, квасолі, зелений, спецій і сметани робимо соус для заправки салату. Все пюріруем блендером або вилочкою.
салат
3. Соус готовий. Сіль корегуйте на свій смак.
салат
4. Наріжте огірок дрібними кубиками.
салат
5. Наріжте картоплю дрібними кубиками.
салат
6. Наріжте моркву.
салат
7. Складіть в салатник картопля, морква, огірки і заправте салат соусом.
салат
8. Перемішайте, салат готовий.
салат
9. Приступимо до оформлення салату. Беремо чисту тарілку, сервировочное кільце і лист салату. Наповнюємо кільце салатом, утрамбовуємо.
салат
10. Зверху укладаємо тертий білок. Знімаємо кільце.
салат
11. Маслини без кісточок ріжемо тонкими кільцями.
салат
12. Кружечки маслин формуємо в квіти, петрушкою робимо стебла, прикрашаємо серединки квітів шматочками вареної моркви. Салат готовий. Час просочення 10 хвилин. Приємного!

Схожі рецепти