Рецепт Салат «Козел в городі» фото

Салат «Козел в городі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Своє дивовижне назву салат "козел в городі" отримав завдяки овочам, які входять до його складу в свіжому вигляді.

Салат "козел в городі" готується в сотні різних варіацій. Завдяки своїй простоті, він отримав чималу популярність. Пропоную вашій увазі один з можливих варіантів приготування.

  • Капуста - 200 грам
  • Буряк - 0.5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 100 грам
  • Відварене м'ясо або ковбаса - 100 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Крем - 100 грам
  • Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
  • Свіжа зелень - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
салат
1. Рецепт приготування салату Козел в городі не просто легкий, а надзвичайно легкий. Для початку потрібно вимити і очистити буряк. Натерти її на середній тертці і відкласти в сторону.
салат
2. Тепер необхідно нашаткувати капусту. Якщо капуста туга, то краще її трохи пом'яти руками.
салат
3. Наступною йде морква. Її необхідно вимити, очистити і також натерти на середній терці. При бажанні можна нарізати тонкими брусочками.
салат
4. Картопля вимити і очистити. У сковороді розігріти олію. Викласти картоплю і обсмажити до готовності. Посолити за смаком і викласти на паперовий рушник, щоб дати стекти зайвому маслу.
салат
5. Якщо салат готується в стислі терміни, то можна використовувати ковбасу, шинку або інші копченості. При бажанні можна заздалегідь відварити м'ясо, краще нежирну яловичину. Ковбасу або м'ясо нарізати брусочками, приблизно такого ж розміру, як і картопля.
салат
6. Саме час зайнятися заправкою. Можна використовувати звичайний майонез або приготувати заправку самостійно. Для цього необхідно змішати сметану з гірчицею і дрібно нарізаною зеленню. За бажанням також можна додати подрібнений часник. Заправку краще подавати окремо від салату.
От і все, салат Козел в городі в домашніх умовах практично готовий. Всі складові потрібно викласти на тарілку, включаючи кукурудзи, з якої попередньо злити рідину. Перед подачею можна прикрасити свіжою зеленню.

Схожі рецепти