Рецепт Салат «луг» («Козел в городі») фото

Салат «луг» («Козел в городі»)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Шинка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Якщо ви не знаєте, як приготувати салат "поляна", обов'язково подивіться цей рецепт. Цікава і оригінальна подача, смачне поєднання інгредієнтів ... А ще це ситно і смачно!

Існує багато салатів, які подаються на стіл у вигляді окремих інгредієнтів, і цей - не виняток. Принадність таких страв полягає в тому, що гості і рідні можуть взяти сподобалися інгредієнти і скласти власний салат, так він точно сподобається кожному. Ви можете брати інші інгредієнти. Головне, щоб вони добре поєднувалися один з одним. Грінки найкраще підсушити в духовці, а в якості заправки візьміть майонез, соєвий соус і гірчицю.

  • Шинка - 150 грам
  • Морква - 150 грам (корейською мовою)
  • Оливки чорні - 1 штука (банку)
  • Кукурудза - 1 штука (банку)
  • Горошок - 1 штука (банку)
  • Квасоля біла - 1 штука (банку)
  • Кнопка - 7 штук (скибочку)
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
салат
1. Скибочки батона розріжте на квадратні або довгасті шматочки і викладіть на деко. За допомогою пензлика злегка змастіть їх рослинною олією.
салат
2. Надішліть шматочки батона в розігріту до 150-160 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб вони добре підсушити. Шинку наріжте тонкими смужками. Викладіть інгредієнти в вигляді семи пелюсток квітки.
салат
3. Викладайте інгредієнти, враховуючи їх контрастність: морква, горошок, шинку, кукурудзу, сухарики, оливки, білу квасолю. Приготуйте заправку: майонез змішайте ложкою з соєвим соусом.
салат
4. Додайте гірчицю (можна взяти діжонську), перемішайте і викладіть по центру салату. Смачного!

Схожі рецепти