Салат «луг» («Козел в городі»)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не знаєте, як приготувати салат "поляна", обов'язково подивіться цей рецепт. Цікава і оригінальна подача, смачне поєднання інгредієнтів ... А ще це ситно і смачно!
Існує багато салатів, які подаються на стіл у вигляді окремих інгредієнтів, і цей - не виняток. Принадність таких страв полягає в тому, що гості і рідні можуть взяти сподобалися інгредієнти і скласти власний салат, так він точно сподобається кожному. Ви можете брати інші інгредієнти. Головне, щоб вони добре поєднувалися один з одним. Грінки найкраще підсушити в духовці, а в якості заправки візьміть майонез, соєвий соус і гірчицю.
- Шинка - 150 грам
- Морква - 150 грам (корейською мовою)
- Оливки чорні - 1 штука (банку)
- Кукурудза - 1 штука (банку)
- Горошок - 1 штука (банку)
- Квасоля біла - 1 штука (банку)
- Кнопка - 7 штук (скибочку)
- Майонез - 4-5 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Скибочки батона розріжте на квадратні або довгасті шматочки і викладіть на деко. За допомогою пензлика злегка змастіть їх рослинною олією.
2. Надішліть шматочки батона в розігріту до 150-160 градусів духовку на 15-20 хвилин, щоб вони добре підсушити. Шинку наріжте тонкими смужками. Викладіть інгредієнти в вигляді семи пелюсток квітки.
3. Викладайте інгредієнти, враховуючи їх контрастність: морква, горошок, шинку, кукурудзу, сухарики, оливки, білу квасолю. Приготуйте заправку: майонез змішайте ложкою з соєвим соусом.
4. Додайте гірчицю (можна взяти діжонську), перемішайте і викладіть по центру салату. Смачного!