Салат «луг» (або «Козел в городі»)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Щоб урізноманітнити святкове меню, приготуйте незвичайний, дуже смачний і ситний салат з цікавою назвою"Поляна або Козел в городі" . Виглядає він ошатно, а готується дуже просто і легко.
Опис приготування:
Хочете розповім, як приготувати салат"Поляна" (або"Козел в городі" )? Готувати його дуже легко і просто. Основними інгредієнтами цього смачного салату є овочі і м'ясний продукт. Овочі можна брати будь-які на ваш смак і з м'ясним продуктом теж можна поекспериментувати. Це можуть бути: ковбаса, шинка або варене м'ясо. Я вам розповів свій варіант приготування салату"Поляна" . Виходить яскраво, незвично і дуже смачно. Вашим рідним і гостям обов'язково сподобається.
- Яловичина - 400 грам (відварена)
- Свіжа капуста - 400 грам
- Кукурудза солодка - 250 грам
- Морква - 200 грам (свіжа або по-корейськи)
- Огірок - 3-4 штук
- Майонез - 100 грам
Насамперед необхідно відварити яловичину, а потім остудіть її.
Нарізаємо огірок тонкою соломкою.
Капусту (для того, щоб салат вийшов більш барвистим) краще взяти краснокочанную. Дрібно її шаткуємо.
Потім моркву натираємо на звичайній тертці або на тертці для корейської моркви.
Остигнуло м'ясо нарізаємо соломкою або поділяємо на волокна.
З кукурудзи злийте рідину.
У центрі великого блюда викладіть гіркою майонез, або поставте його в невеликій піалі.
Потім по колу викладаємо підготовлені продукти для салату.