Салат «луг» (або «Козел в городі»)
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити святкове меню, приготуйте незвичайний, дуже смачний і ситний салат з цікавою назвою "поляна або Козел в городі" . Виглядає він ошатно, а готується дуже просто і легко.
Хочете розповім, як приготувати салат "поляна" (або "козел в городі" )? Готувати його дуже легко і просто. Основними інгредієнтами цього смачного салату є овочі і м'ясний продукт. Овочі можна брати будь-які на ваш смак і з м'ясним продуктом теж можна поекспериментувати. Це можуть бути: ковбаса, шинка або варене м'ясо. Я вам розповів свій варіант приготування салату "поляна" . Виходить яскраво, незвично і дуже смачно. Вашим рідним і гостям обов'язково сподобається.
- Яловичина - 400 грам (відварена)
- Свіжа капуста - 400 грам
- Кукурудза солодка - 250 грам
- Морква - 200 грам (свіжа або по-корейськи)
- Огірок - 3-4 штук
- Майонез - 100 грам
Нарізаємо огірок тонкою соломкою.
Потім моркву натираємо на звичайній тертці або на тертці для корейської моркви.
З кукурудзи злийте рідину.
Потім по колу викладаємо підготовлені продукти для салату.