Салат «Кошик з квітами»
(покроковий рецепт з фото)
Чоловікам квіти дарують рідко, а якщо це кошик з пармезану з морепродуктами і цибулькою? подобається? це - справжній афродизіак у вигляді чарівне кошики, наповненою барвистими химерними квітами.
Болгарський перець для салату "кошик з квітами" можна порізати в формі квіточок. Проявіть фантазію і насолоджуйтеся. Смачного!
- Пармезан - 200 грам
- Креветки королівські варені - 300 грам
- Синій цибулю - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Салат, листя - 3 штуки
- Базилік, листя - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Рукола - За смаком
1. Невеликий горщик або кухоль, розширюється догори обтягніть фольгою. Зробіть 3-4 таких заготовки.
2. Пармезан натріть на дрібній тертці. Деко застеліть пергаментом, кругом викладіть на нього тертий пармезан. Постарайтеся не залишати великих "дірок" .
3. У розігрітій до 190 градусів духовці випікайте тертий пармезан протягом 3-4 хвилин. Потім витягніть, остудіть секунд 20 і обережно зніміть з пергаменту.
4. Одягніть м'який сир на приготований горщик (чашку). Краї зігніть "хвилями" .
5. Коли сир охолоне і застигне, обережно зніміть кошики.
6. Промийте овочі - болгарський перець, салат, rukkolu, базилік. Королівські креветки відваріть або обсмажте на вершковому маслі. Синій цибулю почистіть і наріжте тонкими півкільцями. З болгарським перцем зробіть те ж саме. Базилік, салат подрібніть. Всі викладіть в миску, приправте сіллю, перцем, маслом, перемішайте. Дно кошики застелите салатом. Викладіть салат по кошиках.