Рецепт Салат «Пасхальне яйце» з квітами фото

Салат «Пасхальне яйце» з квітами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід , Пасха
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Скоро світле свято Великодня! На щедрий великодній стіл пропоную вам рецепт, як приготувати салат"Великоднє яйце" з квітами з вареної моркви. Салат виходить дуже смачним, ситним і ніжним.

Опис приготування:

Готується салат просто і швидко. Салат викладається шарами, які промазуємо майонезом або сметаною. Зверху викладається візерунок, імітує забарвлення пасхального яйця з квітами з вареної моркви. Бажаю вам Світлого Великодня! І приємних клопотів на кухні!

  • Печінка яловича - 300 грам (відварна)
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Морква - 200 грам (відварна)
  • Яйце - 2 штуки (відварні)
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
салат
Підготуйте необхідні продукти. Заздалегідь відваріть печінку, морква і яйця. Яйця і моркву очистіть, зелень вимийте.
салат
Печінка натріть на дрібній тертці, жовток відокремте від білка, натріть їх на дрібній тертці. Частина моркви наріжте тонкими кільцями, постинаєте з них квіточки за допомогою вирубки для мастики. Іншу моркву натріть на тертці.
салат
Почнемо викладати салат шарами у формі яйця. Перший шар: натерту печінку перемішайте з 2 ст. L. Майонез, розмістіть на блюді для подачі, зробіть сітку з майонезу.
салат
2-й шар: терта морква, сітка з майонезу.
салат
3-й - тертий білок.
салат
4-й шар - тертий плавлений сирок. Зверху зробіть смужку з тертого жовтка і прикрасьте квітами з моркви. Знизу"яйця" розмістіть пір'я зеленої цибулі.

Схожі рецепти