Рецепт Салат «Пасхальне яйце» з квітами фото

Салат «Пасхальне яйце» з квітами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Морква, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід, Пасха
Салати

Скоро світле свято Великодня! На щедрий великодній стіл пропоную вам рецепт, як приготувати салат "великоднє яйце" з квітами з вареної моркви. Салат виходить дуже смачним, ситним і ніжним.

Готується салат просто і швидко. Салат викладається шарами, які промазуємо майонезом або сметаною. Зверху викладається візерунок, імітує забарвлення пасхального яйця з квітами з вареної моркви. Бажаю вам Світлого Великодня! І приємних клопотів на кухні!

  • Печінка яловича - 300 грам (відварна)
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Морква - 200 грам (відварна)
  • Яйце - 2 штуки (відварні)
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
салат
Підготуйте необхідні продукти. Заздалегідь відваріть печінку, морква і яйця. Яйця і моркву очистіть, зелень вимийте.
салат
Печінка натріть на дрібній тертці, жовток відокремте від білка, натріть їх на дрібній тертці. Частина моркви наріжте тонкими кільцями, постинаєте з них квіточки за допомогою вирубки для мастики. Іншу моркву натріть на тертці.
салат
Почнемо викладати салат шарами у формі яйця. Перший шар: натерту печінку перемішайте з 2 ст. L. Майонез, розмістіть на блюді для подачі, зробіть сітку з майонезу.
салат
2-й шар: терта морква, сітка з майонезу.
салат
3-й - тертий білок.
салат
4-й шар - тертий плавлений сирок. Зверху зробіть смужку з тертого жовтка і прикрасьте квітами з моркви. Знизу "яйця" розмістіть пір'я зеленої цибулі.

Схожі рецепти