Салат «Пасхальне яйце»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати салат «Великоднє яйце». Це смачний, ситний і дуже легкий у приготуванні салат, який сподобається всім вашим гостям.
Звичайно, ви можете абсолютно будь-який салат прикрасити у вигляді пасхального яйця, і це буде чудовою прикрасою святкового столу. Але все ж я раджу вам спробувати мій варіант. Морква по-корейськи в салаті чудово поєднується з курячою грудкою, яйцями і сиром. Це той випадок, коли немає нічого зайвого і додавати нічого не хочеться. Пробуйте!
- Куряча грудка - 150 грам
- Сир - 70 грам (твердий)
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 100 грам (корейською мовою)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Солодкий перець - ¼ Штук (для прикраси)
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Курячі грудки відварити до готовності, яйця відваріть круто. Морква по-корейськи я купила готову, але можна приготувати і самостійно.
2. Курячі грудки дрібно наріжте і викладіть на плоску тарілку у формі овалу. Змастіть невеликою кількістю майонезу.
3. Наступним шаром викладіть моркву по-корейськи.
4. Сир натріть на дрібній тертці і викладіть наступним шаром, покрийте майонезом.
5. Яйця розділіть на білки і жовтки. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть на сир. Зверху гарненько змастіть майонезом, я покрила сіточкою з майонезу. Це потрібно для того, щоб верхній декоративний шар добре пристав і салат тримав форму. На цьому де етапі необхідно надати форму салату - овал, потрібно, щоб він вийшов рівним і красивим.
6. Жовтки перетріть в крихту, присипте ними салат.
7. Тепер приступаємо до прикраси. Зелену цибулю дрібно наріжте. Бока салату ще трохи змастіть майонезом і присипте зеленою цибулею. Солодкий перець поріжте на маленькі шматочки і прикрасьте ними верх салату. От і все, салат готовий, дайте йому настоятися 30 хвилин при кімнатній температурі. Можна подавати!