Рецепт Єврейське пасхальне печиво фото

Єврейське пасхальне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Яйця
Пісні страви
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Печиво

Традиційне печиво на Песах, або на нашу на Великдень, готується зовсім без борошна або з так званої мацовой борошном. Пропоную вам варіант печива без борошна. Смачно, особливо для любителів кокоса.

Під час Пасхального тижня євреї не печуть нічого з борошна, замість хліба - кішечка, прісні коржі. Ось з цих коржів можна зробити борошно і вже з неї спекти щось. Але я пропоную вам рецепт приготування єврейського пасхального печива взагалі без борошна. Любителям кокоса ця випічка повинна сподобається. Розповідаю, як приготувати єврейське пасхальне печиво.

1. Білки збиваємо в міцну піну.

2. Додаємо цукрову пудру і жовтки, продовжуємо збивати ще хвилини 2-3 і додаємо кокосову стружку.

3. Акуратно розмішуємо і викладаємо масу ложкою на деко, застелений папером для випічки. Підрівнюємо ложкою, надаючи майбутнім печеньям круглу форму.

4. Випікаємо в духовці хвилин 17-20 при температурі 170 градусів.

Гарного вам свята!

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукрова пудра - 140 грам
  • Кокосова стружка - 200 грам
Під час Пасхального тижня євреї не печуть нічого з борошна, замість хліба - кішечка, прісні коржі. Ось з цих коржів можна зробити борошно і вже з неї спекти щось. Але я пропоную вам рецепт приготування єврейського пасхального печива взагалі без борошна. Любителям кокоса ця випічка повинна сподобається. Розповідаю, як приготувати єврейське пасхальне печиво.

1. Білки збиваємо в міцну піну.

2. Додаємо цукрову пудру і жовтки, продовжуємо збивати ще хвилини 2-3 і додаємо кокосову стружку.

3. Акуратно розмішуємо і викладаємо масу ложкою на деко, застелений папером для випічки. Підрівнюємо ложкою, надаючи майбутнім печеньям круглу форму.

4. Випікаємо в духовці хвилин 17-20 при температурі 170 градусів.

Гарного вам свята!

Схожі рецепти