Єврейське пасхальне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне печиво на Песах, або на нашу на Великдень, готується зовсім без борошна або з так званої мацовой борошном. Пропоную вам варіант печива без борошна. Смачно, особливо для любителів кокоса.
Під час Пасхального тижня євреї не печуть нічого з борошна, замість хліба - кішечка, прісні коржі. Ось з цих коржів можна зробити борошно і вже з неї спекти щось. Але я пропоную вам рецепт приготування єврейського пасхального печива взагалі без борошна. Любителям кокоса ця випічка повинна сподобається. Розповідаю, як приготувати єврейське пасхальне печиво.
1. Білки збиваємо в міцну піну.
2. Додаємо цукрову пудру і жовтки, продовжуємо збивати ще хвилини 2-3 і додаємо кокосову стружку.
3. Акуратно розмішуємо і викладаємо масу ложкою на деко, застелений папером для випічки. Підрівнюємо ложкою, надаючи майбутнім печеньям круглу форму.
4. Випікаємо в духовці хвилин 17-20 при температурі 170 градусів.
Гарного вам свята!
- Яйця - 2 штуки
- Цукрова пудра - 140 грам
- Кокосова стружка - 200 грам
1. Білки збиваємо в міцну піну.
2. Додаємо цукрову пудру і жовтки, продовжуємо збивати ще хвилини 2-3 і додаємо кокосову стружку.
3. Акуратно розмішуємо і викладаємо масу ложкою на деко, застелений папером для випічки. Підрівнюємо ложкою, надаючи майбутнім печеньям круглу форму.
4. Випікаємо в духовці хвилин 17-20 при температурі 170 градусів.
Гарного вам свята!