Рецепт Seledka єврейське фото

Seledka єврейське
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Більш відомий як форшмак - цей простий рецепт оселедця по-єврейськи вже давно став улюбленою закускою у багатьох. Пропоную свій варіант рецепта.

Опис приготування:

Відварюємо яйце і Морков, чистим селедку. Всі продукти нарізаємо і викладаємо в блендер. Збиваємо до однорідної маси і подаємо на хлібі.

  • Оселедець - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
Seledka єврейське - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
Seledka єврейське - фото крок 2
Відваріть яйце і моркву.
Seledka єврейське - фото крок 3
Оселедець як слід випатрати. Приберіть всі кісточки та інше.
Seledka єврейське - фото крок 4
Ось така чистенька оселедець.
Seledka єврейське - фото крок 5
Всі продукти укладаємо в блендер, якщо є молочко - теж додайте.
Seledka єврейське - фото крок 6
Все подрібнюємо до однорідної маси.
Seledka єврейське - фото крок 7
Готову оселедець по-єврейськи подаємо з бородінським хлібом. Смачного!

Схожі рецепти