Seledka єврейське
(покроковий рецепт з фото)
Більш відомий як форшмак - цей простий рецепт оселедця по-єврейськи вже давно став улюбленою закускою у багатьох. Пропоную свій варіант рецепта.
Відварюємо яйце і Морков, чистим селедку. Всі продукти нарізаємо і викладаємо в блендер. Збиваємо до однорідної маси і подаємо на хлібі.
- Оселедець - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
Приготуйте інгредієнти.
Відваріть яйце і моркву.
Оселедець як слід випатрати. Приберіть всі кісточки та інше.
Ось така чистенька оселедець.
Всі продукти укладаємо в блендер, якщо є молочко - теж додайте.
Все подрібнюємо до однорідної маси.
Готову оселедець по-єврейськи подаємо з бородінським хлібом. Смачного!