Яєчня єврейське
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня по-єврейськи має своє оригінальне назва - Шакшука. Готується вона з овочами: помідорами, ріпчастою цибулею і болгарським перцем.
Приготування яєчні по-єврейськи елементарне. Вперше я спробувала шакшуку в Тель-Авіві, в готелі на сніданок. Залишилася задоволена. І по прибуттю додому спробувала відтворити рецепт яєчні по-єврейськи на своїй кухні. Вийшло так само смачно! Бажаю вам приємного апетиту.
- Яйця - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Чилі Перчик - 1 штука
- Соус Чилі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Дрібно наріжте цибулю.
Перці, і болгарський і чилі поріжте маленькими шматочками.
Так само наріжте помідори.
Викладіть спочатку обсмажувати цибулю і перці.
Потім додайте помідори. Гасіть до готовності овочів.
Додати сіль, поперчіть. Додайте соусу Чилі, перемішайте. І вбийте яйця. Щоб яйця швидше приготувалися, а овочі не підгоріли, накрийте все кришкою. Яєчня по-єврейськи подається гарячої.