Рецепт Яєчня єврейське фото

Яєчня єврейське
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Яйця
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Яєчня по-єврейськи має своє оригінальне назва - Шакшука. Готується вона з овочами: помідорами, ріпчастою цибулею і болгарським перцем.

Опис приготування:

Приготування яєчні по-єврейськи елементарне. Вперше я спробувала шакшуку в Тель-Авіві, в готелі на сніданок. Залишилася задоволена. І по прибуттю додому спробувала відтворити рецепт яєчні по-єврейськи на своїй кухні. Вийшло так само смачно! Бажаю вам приємного апетиту.

  • Яйця - 4 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук
  • Чилі Перчик - 1 штука
  • Соус Чилі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
яєчня єврейське - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю.
яєчня єврейське - фото крок 2
Перці, і болгарський і чилі поріжте маленькими шматочками.
яєчня єврейське - фото крок 3
Так само наріжте помідори.
яєчня єврейське - фото крок 4
Викладіть спочатку обсмажувати цибулю і перці.
яєчня єврейське - фото крок 5
Потім додайте помідори. Гасіть до готовності овочів.
яєчня єврейське - фото крок 6
Додати сіль, поперчіть. Додайте соусу Чилі, перемішайте. І вбийте яйця. Щоб яйця швидше приготувалися, а овочі не підгоріли, накрийте все кришкою. Яєчня по-єврейськи подається гарячої.

Схожі рецепти