Рецепт Kabachki єврейське фото

Kabachki єврейське
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 50 хв.

До вашої уваги - цікавий і простий рецепт кабачків по-єврейськи, який особисто я дуже люблю і часто готую. Красиво і апетитно виглядає, а поєднання томатів і кабачків - непередаваемо!

Опис приготування:

Думаю, хоча б один раз спробувавши кабачки по-єврейськи, ви будете його готувати ще і ще. Як на мене, тут якраз ідеально збалансовано поєднання овочів, а свіжа томатна паста (та ще якщо додасте кінзу до неї) відразу освіжає блюдо. Словом, цей класичний рецепт кабачків по-єврейськи я дуже рекомендую!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Kabachki єврейське - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Всі овочі миємо, кабачки, якщо старі, очищаємо від шкірки.
Kabachki єврейське - фото крок 2
2. Нарізаємо кабачки дрібними кубиками і на сухій сковороді тримаємо на середньому вогні, трохи посоливши. Виділиться рідина, в якій вони будуть гаситися.
Kabachki єврейське - фото крок 3
3. Тим часом дрібними кубиками ріжемо також цибулю і моркву.
Kabachki єврейське - фото крок 4
4. Додамо до кабачків і тушкуємо все разом 20 хвилин, додавши масло і спеції за смаком.
Kabachki єврейське - фото крок 5
5. Помідори обшпарити окропом, знімаємо з них шкірку. Мнемо товкачем в пюре і додамо до овочів. Солимо, перчимо і тримаємо ще 15 хвилин.
Kabachki єврейське - фото крок 6
6. Готово!

Схожі рецепти