Kabachki єврейське
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - цікавий і простий рецепт кабачків по-єврейськи, який особисто я дуже люблю і часто готую. Красиво і апетитно виглядає, а поєднання томатів і кабачків - непередаваемо!
Думаю, хоча б один раз спробувавши кабачки по-єврейськи, ви будете його готувати ще і ще. Як на мене, тут якраз ідеально збалансовано поєднання овочів, а свіжа томатна паста (та ще якщо додасте кінзу до неї) відразу освіжає блюдо. Словом, цей класичний рецепт кабачків по-єврейськи я дуже рекомендую!
- Кабачки - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Всі овочі миємо, кабачки, якщо старі, очищаємо від шкірки.
2. Нарізаємо кабачки дрібними кубиками і на сухій сковороді тримаємо на середньому вогні, трохи посоливши. Виділиться рідина, в якій вони будуть гаситися.
3. Тим часом дрібними кубиками ріжемо також цибулю і моркву.
4. Додамо до кабачків і тушкуємо все разом 20 хвилин, додавши масло і спеції за смаком.
5. Помідори обшпарити окропом, знімаємо з них шкірку. Мнемо товкачем в пюре і додамо до овочів. Солимо, перчимо і тримаємо ще 15 хвилин.
6. Готово!