Kabachki в США
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати кабачки по-американськи, то рекомендую спробувати! Вийде дуже ситна, хоч і суто овочева запіканка, яка сподобається всім без винятків!
Такі кабачки по-американськи в домашніх умовах я готую досить часто, запіканка виходить дуже ніжною і схожа на якесь вишукане блюдо з ресторану, хоча готується, побачити, як, до непристойності просто! Дуже рекомендую і вам спробувати цей рецепт приготування кабачків по-американськи на своїй кухні!
- Кабачки - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Сирок плавлений - 500 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Яйця - 5 штук
- Спеції - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
1. Кабачки миємо й нарізаємо кружечками.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями і додамо до кабачків. Солимо, перчим, додамо приправи за смаком.
3. Додамо плавлений сирок, нарізаний пластинками.
4. На сковороді або в духовці потримаємо цю суміш кілька хвилин, щоб сир розплавився.
5. Тим часом окремо збиваємо яйця з сіллю і заливаємо розплавлену масу.
6. Запікаємо в розігрітій до 180 градусах духовці до рум'яної скоринки. Готово!