Bifshteks в США
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите м'ясо середньої прожарювання, але воно у вас виходить дещо жорстким? Спробуйте приготувати біфштекс по-американськи в домашніх умовах - просто, швидко і неймовірно смачно.
Більшість з нас м'ясо краще у вигляді стейка, але спробувавши біфштекс по-американськи в домашніх умовах, ви станете його вічним шанувальником. Котлету краще готувати з м'яса, рубаного ножем, але деякі використовують готовий фарш. В результаті він виходить неймовірно м'яким і соковитим.
- Фарш свинячий або свинина стейк - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 20 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Зелень петрушки - 15 грам
- Сіль, перець і приправи - За смаком
1. Вперше вирішила приготувати біфштекс по-американськи в домашніх умовах. Зазвичай для для біфштексів беру готовий фарш, але рубані м'ясо сюди підходить найкраще.
2. У рубане м'ясо додаємо цибулю (дрібно нашатковану), сіль, перець і приправи. Не забудьте додати яйце. Тепер вимішуємо гарненько і викладаємо смажитися на слабкий вогонь.
3. Обсмажений з двох сторін біфштекс викладаємо на тарілку і даємо трохи охолонути. Тим часом смажимо яйце, залишаючи жовток не зворушеним.
4. Перекладаємо яйце на біфштекс, але попередньо поверхню змащуємо вершковим маслом.
5. Ось так виглядає готову страву. Прикрасьте його зеленню і подавайте разом з овочами.