Рецепт Bifshteks в США фото

Bifshteks в США
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фарш
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Якщо любите м'ясо середньої прожарювання, але воно у вас виходить дещо жорстким? Спробуйте приготувати біфштекс по-американськи в домашніх умовах - просто, швидко і неймовірно смачно.

Більшість з нас м'ясо краще у вигляді стейка, але спробувавши біфштекс по-американськи в домашніх умовах, ви станете його вічним шанувальником. Котлету краще готувати з м'яса, рубаного ножем, але деякі використовують готовий фарш. В результаті він виходить неймовірно м'яким і соковитим.

  • Фарш свинячий або свинина стейк - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Зелень петрушки - 15 грам
  • Сіль, перець і приправи - За смаком
Bifshteks в США - фото крок 1
1. Вперше вирішила приготувати біфштекс по-американськи в домашніх умовах. Зазвичай для для біфштексів беру готовий фарш, але рубані м'ясо сюди підходить найкраще.
Bifshteks в США - фото крок 2
2. У рубане м'ясо додаємо цибулю (дрібно нашатковану), сіль, перець і приправи. Не забудьте додати яйце. Тепер вимішуємо гарненько і викладаємо смажитися на слабкий вогонь.
Bifshteks в США - фото крок 3
3. Обсмажений з двох сторін біфштекс викладаємо на тарілку і даємо трохи охолонути. Тим часом смажимо яйце, залишаючи жовток не зворушеним.
Bifshteks в США - фото крок 4
4. Перекладаємо яйце на біфштекс, але попередньо поверхню змащуємо вершковим маслом.
Bifshteks в США - фото крок 5
5. Ось так виглядає готову страву. Прикрасьте його зеленню і подавайте разом з овочами.

Схожі рецепти