Рецепт Tefteli в США фото

Tefteli в США
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Роздільне харчування , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Серед безлічі рецептів приготування тефтелей на особливому місці знаходиться цей"заокеанський" варіант. З одного боку, він близький традиціям російської кухні, з іншою - має свої оригінальні особливості. Пробуємо? :)

Опис приготування:

Не знаю, чи дійсно батьківщиною цього рецепта є Сполучені Штати, але саме під такою назвою він до мене потрапив. Взагалі, тефтелі дуже популярні по всьому світу. Кожна нація готує тефтелі по-своєму - в Швеції, наприклад, в фарш додають вершки, а самі м'ясні кульки обсмажують в олії, в Росії найчастіше кладуть в фарш рис, а гасять тефтелі в соусі, переважно томатному… Рецепт приготування тефтелей по-американськи близький до нашого національного варіанту, але має одну особливість - ніякого рису тут і в помині немає, зате є пармезан. Не варто дивуватися - італійські іммігранти привнесли в американську кулінарію дуже своїх традиційних продуктів. Так що тефтелі з пармезаном - це цілком по-американськи.

Спробуйте це блюдо - якщо немає можливості придбати пармезан, замініть його будь-яким іншим хорошим твердим сиром (головне, НЕ плавленим! ). М'ясо, сир і томатний соус - поєднання безпрограшна. Це ті ж італійці давним-давно довели не тільки американцям, але і всьому світу за допомогою піци.

  • Свинина - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Tefteli в США - фото крок 1
Для початку зробимо фарш - свинину перекрутити з цибулею через м'ясорубку або в блендері.
Tefteli в США - фото крок 2
Natra пармезан і поставки Фарсі. Посолити, поперчити, ретельно перемішати.
Tefteli в США - фото крок 3
Помідори заллємо окропом на 2-3 хвилини. Сполоснемо холодною водою.
Tefteli в США - фото крок 4
Тепер шкірка з помідорів легко зніметься. Видалимо її, після чого м'якоть подрібнити ножем.
Tefteli в США - фото крок 5
Викладемо м'якоть в високу сковороду або сотейник і будемо гасити на повільному вогні приблизно 10-15 хвилин - доти, поки соус не стане більш - менш однорідним. Посолити і поперчити за смаком.
Tefteli в США - фото крок 6
З фаршу сформуємо невеликі тефтелі і укладемо у жароміцних форму. Заллємо соусом і будемо запікати в духовці при 180С протягом півгодини. Подамо з будь-яким гарніром і / або листовим зеленим салатом. Тефтелі по-американськи готові - будьте ласкаві покуштувати! :)

Схожі рецепти