Омлет в США
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - самий що ні на є простий рецепт омлету по-американськи. Це дуже ситний (американський адже! ) омлет, який стане повноцінним сніданком навіть для "великої" чоловіки.
Дуже простий рецепт омлету по-американськи, небагато часу і продуктів - і смачний сніданок коханому чоловікові готовий! Такий яскравий і ситний сніданок безсумнівно підніме настрій будь-якому, додасть сил і бадьорості. ТАК і готувати його дуже просто, що досить важливо - вранці, в сонному стані, якось крутитися біля плити не хочеться… А тут - раз-два і готово. Смачного!
- Яйця - 3-4 штук
- Бекон - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Часник - 1 зубчик (по бажанню)
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Зелень - 2-3 Щепоток (кріп, петрушка, Зелена цибуля - що є:))
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Дрібно нарізаємо бекон або шинку. Чистимо часник і нарізаємо шматочками.
Підсмажуємо бекон з часточками часнику на рослинній олії. Бекон засмажуємо до скоринки.
Збиваємо віночком яйця з молоком і сіллю.
Прибираємо часник зі сковорідки з беконом. Виливаємо поверх бекону яєчну суміш і смажимо до тих пір, поки омлет залишиться злегка рідкуватий лише по центру.
Помідор ріжемо кружальцями і викладаємо по омлету. Смажимо ще хвилинку, можна під кришкою. Перед подачею посипаємо омлет нарізаною зеленню. Можна згорнути омлет вдвічі і прикрасити зверху скибочкою бекону.