Рецепт Пасхальне печиво фото

Пасхальне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
Вагітним і годуючим
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Солодке, Печиво

Хочете доповнити свій святковий стіл апетитним печивом? Я хочу запропонувати напевно найпростіший варіант, який прийде на виручку всім зайнятих господаркам. Це дивно красиво і доступно всім!

Покажу вам, як приготувати великоднє печиво з мінімумом турбот. В даному випадку використовуються вже готові печеньки з магазину, але ви можете спекти їх самостійно. Пісочне або цукрове підійде найкраще. А далі процес виключно творчий, в якому, до речі, із задоволенням беруть участь діти. Ви можете покривати печиво будь-якої кольоровою глазур'ю, присипати шоколадом, крихтою горіха або кокосовою стружкою, кондитерської присипкою і т.Д.

  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Харчовий барвник - 2-3 штук
  • Присипки кондитерські - За смаком
  • Печиво - За смаком
пасхальне печиво - фото крок 1
1. Для приготування глазурі в невелику мисочку влийте молоко і невеликими порціями додавайте цукрову пудру, постійно помішуючи. Глазур повинна бути в міру густий. Потім вкладки 2-3 частини, додайте харчові барвник і перемішайте, щоб колір глазурі був однорідним.
пасхальне печиво - фото крок 2
2. Підготуйте різнокольорові присипки.
пасхальне печиво - фото крок 3
3. І, нарешті, печиво. Ідеальний варіант - це печиво за формою нагадує яйце.
пасхальне печиво - фото крок 4
4. А далі все дуже просто - покрийте печиво молочною глазур'ю і додайте прикраси за смаком.
пасхальне печиво - фото крок 5
5. Готове печиво відправте на годинку-дві в холодильник, щоб глазур добре застигла.
Експериментуйте і насолоджуйтеся результатом!

Схожі рецепти