Салат «яйце пасхальне»
(покроковий рецепт з фото)
На щедрий великодній стіл пропоную вам рецепт, як приготувати салат "великоднє яйце" з квітами з вареної моркви. Салат виходить дуже смачним, ситним і ніжним. Світлої вам Великодня!
Готується салат просто і швидко. Салат викладається шарами, які промазуємо майонезом або сметаною. Зверху викладається візерунок, імітує забарвлення пасхального яйця з квітами з вареної моркви. Приємних клопотів на кухні!
- Печінка яловича - 300 грам (відварна)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Морква - 200 грам (відварна)
- Яйце - 2 штуки (відварне)
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 пучок