Рецепт Салат «яйце пасхальне» фото

Салат «яйце пасхальне»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яйця, Печінка
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Салати

На щедрий великодній стіл пропоную вам рецепт, як приготувати салат "великоднє яйце" з квітами з вареної моркви. Салат виходить дуже смачним, ситним і ніжним. Світлої вам Великодня!

Готується салат просто і швидко. Салат викладається шарами, які промазуємо майонезом або сметаною. Зверху викладається візерунок, імітує забарвлення пасхального яйця з квітами з вареної моркви. Приємних клопотів на кухні!


  • Печінка яловича - 300 грам (відварна)
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Морква - 200 грам (відварна)
  • Яйце - 2 штуки (відварне)
  • Сирок Плавлений - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 пучок
салат

Схожі рецепти