Куряча кошик з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячої кошики з грибами. Таке блюдо відмінно підійде до обіду.
У процесі приготування з курячого фаршу виходить кошик, яку наповнимо грибним жульєном. Дуже оригінальний і смачний рецепт.
- Куряче філе - 500 грам
- Білий хліб - 2 скибочки
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Зелень - 1 За смаком
- Перець, сіль - 1 За смаком
- Лісні гриби - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сир - 1 За смаком
1. У блендері подрібнюємо філе. Попередньо замочимо в молоці хліб, і додамо його до філе, так само додамо яйце, перець, сіль і зелень. Все ретельно перемішати. Додаємо борошно (повинна вийти консистенція густого тесту).
2. Очистимо гриби і нарізаємо шматочками, очищаємо цибулю та нарізаємо шматочками. До випаровування рідини на сковороді смажимо гриби і цибулю. Змішуємо гриби зі сметаною і вершками. Поперчити і посолити.
3. Змащуємо рослинним маслом форму для запікання. Тепер викладаємо у форму куряче тісто, по краях формуємо бортики. Грибну масу викладаємо в курячу «кошик». Натремо на тертці сир і посипаємо зверху. Запікаємо до появи рум'яної скоринки.
4. Потім форму виймаємо, даємо трохи постояти, нарізаємо і можемо подавати.