Рецепт Торт «Фруктовий кошик» фото

Торт «Фруктовий кошик»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Торт "фруктовий кошик" порадує будь-якого іменинника своїм апетитним і красивим зовнішнім виглядом. Також він прикрасить абсолютно будь-яке свято або торжество, обов'язково спробуйте його приготувати!

Для цього торта вам знадобляться будь-які свіжі або консервовані фрукти, які ви любите. Також чудово підійдуть ягоди. Желе можна вибирати як кольорове фруктове, так і звичайний харчовий желатин. Щоб дізнатися як приготувати торт "фруктовий кошик" вивчіть цей рецепт.

  • Цукор - 2 склянки
  • Маргарин - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4, 5 склянки
  • Фрукти - 500 грам
  • Солодкі трубочки - 60 штук
  • Желе - За смаком
  • Панірувальні сухарі - За смаком (крем)
  • Молоко - 1 Склянка (крем)
  • Цукор - 2 склянки (крем)
  • Яйця - 4 штуки (крем)
  • Вершкове масло - 200 грам (крем)
  • Вершкове масло - 200 грам (масляний крем)
  • Згущене молоко - 200 грам (масляний крем)
1
У невелику каструльку помістіть цукор і маргарин, вбийте до них сирі яйця. Поставте каструльку на водяну баню і постійно помішуйте інгредієнти, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додайте ложку соди.
2
Зніміть каструльку з водяної бані і додайте в неї пару склянок борошна. Ретельно все перемішайте. Коли маса охолоне, додайте решту борошна і замісити тісто.
3
Тісто розкачати в два тонких пласта, попередньо розділивши його на дві рівні частини. Потім випікайте коржі, виклавши їх на деко, в розігрітій до двохсот градусів духовці, поки вони не зарум'яняться.
4
Кожен корж розділіть ще на дві частини. Приготуйте заварний крем. Для цього в каструльці змішайте молоко з цукром, вбийте до них сирі курячі яйця. Доведіть масу до кипіння і покладіть в неї пачку масла. Ретельно все розмішайте.
5
Для масляного крему змішайте м'яке вершкове масло зі згущеним молоком. Перемажьте коржі заварним кремом і відправте торт в холодильник на годину.
6
Змастіть боки остиглого торта масляним кремом, прикрасьте їх трубочками і обв'яжіть стрічкою, щоб торт не розвалився. Потім розчинити желе. Прикрасьте верх торта фруктами і залийте готовим желе. Поставте торт для застигання в холодильник на пару годин.
7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти