Салат картопляний з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Салати на основі картоплі завжди вважалися ситними і могли замінити гаряче блюдо. Якщо ще правильно підібрати супутні продукти, то результат буде просто чудовим!
Сьогодні я поділюся з вами тим, як приготувати салат картопляний з грибами. Що може краще поєднуватися, ніж ці продукти? що, ще я не забуду про те, що заправляти блюдо ми будемо вершковим соусом. Він буде не дуже густий і не дуже рідкий, просто ідеально доповнює і відтіняє смак. Швидше приступайте до готування!
- Картопля в мундирах - 7 штук
- Яйце варене - 3 штуки
- Мариновані огірки - 5 штук
- Зелена цибуля - 50 грам
- Печериці - 250 грам
- Крем - 50 грам
- Вершки або натуральний йогурт - 50 грам
- Оцет винний - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Для початку картопля в мундирі очистіть, наріжте середніми шматками і обсмажити в маслі на сковороді протягом трьох хвилин. Посоліть і поперчіть картоплю, перекладіть її в салатницю.
Далі промийте гриби, наріжте їх скибочками і обсмажте протягом 5 хвилин. Посоліть і покладіть їх до картоплі. Зелену цибулю помийте, подрібніть і додайте в салатницю.
Яйця заздалегідь відваріть круто. Наріжте їх разом з огірочками, додайте до салату.
Зробіть заправку: змішайте оцет, вершки, сметану, перець і сіль.
Заправте салат соусом, перемішайте і подавайте до столу!