Картопляний суп-пюре з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кухня Німеччини у всіх асоціюється з пивом і сосисками. Але німецька кухня дуже різноманітна. Салати, випічка, супи та багато іншого. Кожна страва зі своїми традиціями і смаками.
Кількість порцій: 4
- Картопля - 7-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Щоб час на приготування цього супу пішло трохи, треба почати з того, що довше готується. У нашому випадку це картопля. Поставити каструлю з водою на вогонь. Поки вода закипає, картопля вимити і почистити. Коли вода закипить, посолити її. Розрізати картопля на кілька частин і покласти в воду. Коли картопля звариться, відвар не виливати, а злити окремо. Трохи залишити в картоплі і збити в блендері. Повинна вийти сметанообразная маса.
2. Поки картопля вариться, можна приготувати такі інгредієнти. Вимити і почистити моркву і цибулю. Цибулю порізати дрібними кубиками, а моркву нарізати соломкою або натерти на дрібній тертці. Гриби перебрати, вимити і нарізати невеликими шматочками. Розігріти на сковорідці масло і обсмажити в ньому овочі.
3. Окремо посмажити гриби хвилин 7-8.
4. У картопляну масу додати смажені овочі та гриби. Картопляним відваром розбавити до потрібної вам густоти. Довести до кипіння і зняти з вогню. Подавати з рубаною зеленню і смаженими грінками.