Картопляний пиріг з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Швидко. Смачно. Недорого.
Картоплю почистити, промити і обсушити паперовим рушником.
На деко покласти папір для запікання змащену маслом.
Прямо на деко натерти картоплю в крупну тертку, розподілити по листу, прим'яти, посолити, полити олією і поставити в розігріту духовку на 15 хвилин. В цей час промити і порізати гриби( я вважаю за краще білі), цибуля, посолити і обсмажити на р. Маслі до золотистого кольору.
Викласти начинку на пиріг і запікати ще 10 хв.
- Картопля - 1000г Грам
- Гриби - 500г Грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Картоплю почистити, промити і обсушити паперовим рушником.
На деко покласти папір для запікання змащену маслом.
Прямо на деко натерти картоплю в крупну тертку, розподілити по листу, прим'яти, посолити, полити олією і поставити в розігріту духовку на 15 хвилин. В цей час промити і порізати гриби( я вважаю за краще білі), цибуля, посолити і обсмажити на р. Маслі до золотистого кольору.
Викласти начинку на пиріг і запікати ще 10 хв.
На деко покласти папір для запікання змащену маслом.
Прямо на деко натерти картоплю в крупну тертку, розподілити по листу, прим'яти, посолити, полити олією і поставити в розігріту духовку на 15 хвилин. В цей час промити і порізати гриби( я вважаю за краще білі), цибуля, посолити і обсмажити на р. Маслі до золотистого кольору.
Викласти начинку на пиріг і запікати ще 10 хв.