Рецепт Картопляний пиріг з грибами фото

Картопляний пиріг з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Швидко. Смачно. Недорого.

Опис приготування:

Картоплю почистити, промити і обсушити паперовим рушником.

На деко покласти папір для запікання змащену маслом.

Прямо на деко натерти картоплю в крупну тертку, розподілити по листу, прим'яти, посолити, полити олією і поставити в розігріту духовку на 15 хвилин. В цей час промити і порізати гриби( я вважаю за краще білі), цибуля, посолити і обсмажити на р. Маслі до золотистого кольору.

Викласти начинку на пиріг і запікати ще 10 хв.

  • Картопля - 1000г Грам
  • Гриби - 500г Грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Картоплю почистити, промити і обсушити паперовим рушником.

На деко покласти папір для запікання змащену маслом.

Прямо на деко натерти картоплю в крупну тертку, розподілити по листу, прим'яти, посолити, полити олією і поставити в розігріту духовку на 15 хвилин. В цей час промити і порізати гриби( я вважаю за краще білі), цибуля, посолити і обсмажити на р. Маслі до золотистого кольору.

Викласти начинку на пиріг і запікати ще 10 хв.

Схожі рецепти