Рецепт Салат «Карельський» фото

Салат «Карельський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Низькокалорійні , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Несподівано смачним і легким виявився рецепт салату"Карельський" , яким я хочу поділитися. Готується дуже просто і швидко, з'їдається моментально, а продукти для нього знайдуться в кожному холодильнику.

Опис приготування:

Як видно з покрокової інструкції, в приготуванні салату"Карельський" немає нічого складного, готується він дуже швидко і просто. А ось результат вас точно порадує!

  • Капуста - 200-250 грам (свіжа, молода)
  • Ковбаса - 100 грам (копчена)
  • Кукурудза - 0, 5 банки (консервована)
  • Огірок - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Майонез - 2 склянки
  • Зелень - 15 грам (петрушка, кріп)
салат
Підготуйте інгредієнти. Яица відваріть.
салат
Капусту нашаткуйте, злегка пам'ятаєте її руками і присолите.
салат
Свіжий огірок наріжте часточками.
салат
Копчену ковбасу наріжте тонкими смужками.
салат
Подрібніть яйця, одну половинку яйця залиште для прикраси (це робити не обов'язково, виключно за бажанням)
салат
Підготуйте інгредієнти для збірки салату.
салат
Викладіть на дно салатник капусту, зверху огірки.
салат
Додайте ковбасу.
салат
Додайте яйця і кукурудзу.
салат
Додайте терту морквою і пару столових ложок майонезу.
салат
Салат можна оформити за допомогою сервіровки кільця.
салат
Щоб надати салату найбільш привабливий і святковий вигляд, оформите зверху прикраса у вигляді"ромашки" , з тієї половинки яйця, яку залишили при нарізці, покладіть пару гілочок зелені. Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти