Салат «Карельський»
(покроковий рецепт з фото)
Несподівано смачним і легким виявився рецепт салату "карельський", яким я хочу поділитися. Готується дуже просто і швидко, з'їдається моментально, а продукти для нього знайдуться в кожному холодильнику.
Як видно з покрокової інструкції, в приготуванні салату "карельський" немає нічого складного, готується він дуже швидко і просто. А ось результат вас точно порадує!
- Капуста - 200-250 грам (свіжа, молода)
- Ковбаса - 100 грам (копчена)
- Кукурудза - 0, 5 банки (консервована)
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 0, 5 штуки
- Майонез - 2 склянки
- Зелень - 15 грам (петрушка, кріп)
Підготуйте інгредієнти. Яица відваріть.
Капусту нашаткуйте, злегка пам'ятаєте її руками і присолите.
Свіжий огірок наріжте часточками.
Копчену ковбасу наріжте тонкими смужками.
Подрібніть яйця, одну половинку яйця залиште для прикраси (це робити не обов'язково, виключно за бажанням)
Підготуйте інгредієнти для збірки салату.
Викладіть на дно салатник капусту, зверху огірки.
Додайте ковбасу.
Додайте яйця і кукурудзу.
Додайте терту морквою і пару столових ложок майонезу.
Салат можна оформити за допомогою сервіровки кільця.
Щоб надати салату найбільш привабливий і святковий вигляд, оформите зверху прикраса у вигляді "ромашки", з тієї половинки яйця, яку залишили при нарізці, покладіть пару гілочок зелені. Салат готовий. Смачного!