Салат «калейдоскоп» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і яскравий салат приверне увагу не тільки своєю неповторною подачею, але і пікантним пряним смаком. Свою назву він придбав за "калейдоскоп" різних смакових відчуттів. Спробуйте!
Салат "калейдоскоп" з корейською морквою своєю неординарною подачею і яскравим видом приверне всю увагу. Перемішувати інгредієнти треба безпосередньо перед вживанням.
- Яловичина б / к - 400 грам
- Помідор - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука (великий, жовтий)
- Корейська морква - 150 грам
- Зелена цибуля - 100 грам
- Твердий сир - 150 грам
- Майонез - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Починаємо приготування з того, що кип'ятимо воду, солимо її і відправляємо туди яловичину. М'ясо необхідно добре проварити. Варимо близько 1, 5 годину. Посолити ще перед закінченням варіння. Вимикаємо вогонь і залишаємо м'ясо остигати прямо у власному бульйоні, щоб зберегти аромат і соковитість яловичини. Остужаем м'ясо в каструлі, дістаємо його і нарізаємо кубиками.
2
Нарізаємо цибулю дрібно, перець, помідори нарізаємо кубиком.
3
Твердий сир необхідно натерти на крупній тертці.
4
Далі найцікавіше: беремо великий красиве блюдо і острівцями по колу викладаємо купками інгредієнти в довільному порядку. Майонез або соус наливаємо по центру. Краще використовувати жирний майонез, щоб він не розтікся. Блюдо готово!