Рецепт Яблучний пиріг «калейдоскоп» фото

Яблучний пиріг «калейдоскоп»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вагітним і годуючим
На обід, На полуденок, Для дітей, На природу, На святковий стіл, На сніданок
Випічка, Пироги, Шарлотка

Яблучний пиріг буде придбає незабутній аромат, колір і смак, якщо додати в тісто тростинний цукор "містраль" і трохи кориці.

Кількість порцій: 8
  • Яблуко - 400 грам
  • Цукор Містраль - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Крем - 200 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Обкладинка - 2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 грам
яблучний пиріг
1. Складові.
яблучний пиріг
2. Тісто.
Змішати яйця, цукор, соду, ванілін, корицю
яблучний пиріг
3. Додати в тісто сметану, добре розмішати, потім додати борошно, розмішати.
яблучний пиріг
4. Яблука очистити від серцевини. Порізати на часточки.
яблучний пиріг
5. Вилити трохи тіста, в змащену маслом форму.
яблучний пиріг
6. Викласти яблука і залити тестом. Так яблука будуть в середині пирога.
яблучний пиріг
7. Випікати пиріг в розігрітій духовці приблизно на 30 хвилин.
яблучний пиріг
8. Шматочок ближче.

Дуже смачний і красивий пиріг виходить.

Схожі рецепти