Салат «калейдоскоп»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "калейдоскоп" - це гарний і дуже простий салат на кожен день.
Дуже красивий і смачний салат "калейдоскоп" прикрасить ваш святковий стіл з будь-якого приводу. Особливість подачі салату полягає в його збірці, всі інгредієнти викладаються окремо одне до одного, не змішуючись. Самі інгредієнти, по суті, можуть бути будь-якими, однак я пропоную вашій увазі класичний рецепт салату "калейдоскоп", в який входять овочі і м'ясо. Хай щастить!
- Морква - 250 грам
- Буряк - 300 грам
- Картопля - 300 грам
- Капуста - 200 грам
- Свинина - 200 грам (філе)
- Зелень - - За смаком
- Гранат - 1 штука
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком

Складові:

Нарізаємо свинину соломкою, солимо і підсмажуємо в рослинній олії до готовності.

Соломкою нарізаємо картоплю і підсмажуємо в маслі до готовності. Можна трохи посолити.

Натерти на тертці моркву і буряк.

Подрібнити капусту.

Відокремити гранатові зерна.

Дрібно посікти зелень.

Обсмажену картоплю нарізати невеликими кубиками.

Так само нарізати м'ясо. Розкласти інгредієнти на блюді не змішуючи. Овочі та м'ясо по колу, в центрі зерна граната. Додати майонез.