Салат із стручкової квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Салат із стручкової квасолі - простий і швидкий в приготуванні салат, який на святковий стіл не поставиш, але на кожен день - саме те. Розповідаю, як приготувати салат із стручкової квасолі.
Простий рецепт салату з стручкової квасолі виручає в ті моменти, коли сил або часу готувати щось більш суттєве немає, але ситно і смачно поїсти все-таки хочеться. В такому випадку, салат із стручкової квасолі - ідеальне блюдо. Готується швидко і, по суті, всього з двох інгредієнтів, виходить смачним і, що досить важливо, ситним. Непоганий варіант обіду або вечері на швидку руку.
- Стручковая фасоль - 400 грам
- Яйця - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Майонез - - За смаком

Складові.

Зрізаємо кінчики спаржевої квасолі, решту розрізаємо навпіл.

Кидаємо квасоля в киплячу воду, варимо 5-10 хвилин в залежності від товщини стручків.

Потім обливає квасоля крижаною водою і відкидаємо на друшляк.

У сковороді розтоплюємо вершкове масло, кладемо в нього квасоля. Підсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.

Підсмажену квасоля кладемо в салатницю, туди ж видавлюємо часник.

Додаємо до квасолі відварені круто і нарізані яйця.

Солимо, заправляємо майонезом.

Перемішуємо - і салат готовий!