Салат із стручкової квасолі з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат із стручкової квасолі з куркою - дуже красивий і апетитний салат, який в літній час може замінити основне блюдо на обід або на вечерю. Готується досить швидко і легко.
Салат із стручкової квасолі з куркою - смачний і ситний салат, який до столу подається в теплому вигляді. Потрібно зауважити, що даний салат готується без майонезу, тому він досить легко засвоюється і швидко перетравлюється без відкладень. Це те, що потрібно в літній час.
Сподіваюся, ви випробуєте рецепт салату з стручкової квасолі з куркою і не розчаруєтеся
Хай щастить!
- Куряче філе - 100 грам
- Зелена стручкова квасоля - 40 грам
- Листя салату - 50 грам
- Помідори черрі - 70 грам
- Зернова гірчиця - 1 Чайна ложка
- Kunjun - 1/2 чайних ложки
- Сік лимона - 5 грам
- Оливкова олія - - За смаком
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - - За смаком
- Імбир - 5 грам
Підготуємо всі необхідні інгредієнти для приготування 2 порцій салату.
Нарізаємо невеликими шматочками куряче філе.
Нарезаем стручковую фасоль.
На тертці натираємо імбир без шкірки і часник.
Додаємо тертий імбир і часник в салатницю.
Вливаємо оливкову олію і додаємо лимонний фреш.
Кладемо гірчицю.
Збиваємо.
У пательні розігріваємо олію й обсмажуємо в ньому шматочки курки з двох боків до утворення рум'яної скоринки.
Під час смаження додаємо стручкову квасолю і обсмажуємо до готовності.
Нарізаємо салат і додаємо в салатницю.
Черрі ріжемо навпіл і додаємо до нарізаним листям салату.
Перемішуємо.
Додаємо курку і квасоля.
Заправляємо.
Додаємо бальзамічний оцет.
Перемішуємо і викладаємо салат на тарілки.
Посипаємо кунжутом і подаємо до столу. Смачного!