Салат з квасолі стручкової
(покроковий рецепт з фото)
Стручкова квасоля містить багато корисних речовин: мідь, магній, фолієву кислоту, цинк, калій. Це робить продукт важливим для більшості людей. Покажу, як приготувати салат з квасолі стручкової.
У цій страві смак стручкової квасолі не перебивати іншими інгредієнтами. Вариться вона недовго, тому буде хрусткою. Також квасоля збереже майже всі важливі мікроелементи. Не забудемо і про те, що в страві міститься багато білків.
Це ідеальний збалансований салат для вегетаріанського харчування.
- Стручкова зелена квасоля - 350 грам
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Волоський горіх подрібнений - 0, 5 склянки
- Часник - 3 зубчики
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Приготуйте соус. Для цього очистіть і подрібніть часник.
У мисці змішайте горіхи з часником, оцтом, маслом, лимонним соком, водою. Залиште заправку на 30 хвилин.
У каструлі закип'ятити підсолену воду. Відваріть в ній квасоля протягом 4-х хвилин.
Дайте стекти воді з квасолі через друшляк. Охолодіть квасоля водою.
Зелену цибулю та іншу зелень промийте. Потім дрібно наріжте.
Змішайте всі інгредієнти в салатниці разом з соусом, перцем і сіллю.
Залиште салат на 45 хвилин в холодильнику. Потім подавайте до столу. Смачного!