Салат із сьомгою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Які продукти приходять вам в голову, коли я говорю про поєднання з сьомгою? сир, Мал, зелень, але ніяк не солоні огірки. Але в одному рецепті вони зустрілися. Саме його я і описала для вас.
Крім вищезазначених продуктів у страві є ще грейпфрут і пекінська капуста. У нього свіжий, трохи дивний, але точно запам'ятовується смак. Якщо вам подобаються несподівані поєднання, то прочитайте про те, як приготувати салат з сьомгою і солоними огірками. Відмінний варіант для святкового столу.
- Сьомга Малосолоне - 200 грам
- Огірок солоний - 1 штука
- Грейпфрут - 1 штука
- Листя салату - 5 штук
- Лук-пориста - 100 грам
- Пекінська капуста - 150 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
Промиті і висушені листя салату покладіть на плоску салатницю. Капусту дрібно наріжте.
Грейпфрут очистіть від шкірки і плівок. Дрібно його наріжте разом з сьомгою.
Дрібно наріжте цибулю-порей.
Огірки теж наріжте.
Всі інгредієнти перемішайте разом з майонезом і гірчицею. Викладіть салат на листя. Смачного!