Салат іспанська з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.
У цього салату є друга назва"Арагонский" . Він має кілька різновидів. Я готую його без яєць.
Опис приготування:
Інгредієнти подрібнюємо і готуємо заправку. Потім все змішуємо і подаємо! просто, швидко, смачно!
- Ковбаса копчена (салями) - 100 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Салатні листя, зелень - 1 пучок
- Оливки - 15 штук
Салатні листя промити, промокнути від вологи і, порвав руками на кусочки, викласти в миску.
Масло змішати з гірчицею, сіллю, перцем.
Заправте салат заправкою. Викладіть салатні листя на блюдо.
Ковбасу нарізаємо брусочками і викладаємо на листя.
Нарізаємо шматочками помідори і викладаємо на салат.
Нарізаємо огірки і теж викладаємо поверх всього.
Викладаємо зверху оливки. Подрібнюємо петрушку і кріп. Посипаємо салат зверху.