Салат з пекінської капусти з копченою ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат з ніжною пекінської капусти, з ковбасою і з цікавою заправкою безсумнівно сподобається любителям чогось новенького:) Робиться салат легко і швидко, цілком замінить собою вечерю.
З пекінської капусти можна зробити багато різних салатів і всі вони будуть смачними. Я пропоную вам ще один рецепт смачного салату з пекінської капусти. У цьому салаті мінімум інгредієнтів, а родзинки в ньому цілих дві - обсмажена ковбаса і цікавий соус-заправка. А готується салат досить швидко і просто, переконайтеся самі.
- Пекінська капуста - 1/2 штуки (половинка середнього качана)
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Грецькі горіхи - 4-5 штук
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Цукрова пудра - 1 щіпка
Насамперед ставимо варити яйця.
Ковбасу нарізаємо кубиками, не дрібне. Приблизно 1, 5 з 1, 5 см. І обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Не пересушите!
Нарізаємо капусту як подобається. Можна смужками, можна і побільше.
Чистимо волоські горіхи і перетираємо в пасту. Можна кавомолкою, можна ось так, по-старому:)
Ковбаса обсмажилася, додаємо її до капусти.
Додаємо в перетерті горіхи масло, на якому обсмажити ковбаса, лимонний сік, сіль і цукрову пудру.
Ретельно перемішуємо і отримуємо соус до салату.
Додаємо соус до капусти з ковбасою і перемішуємо.
Викладаємо салат на порційну тарілку і додаємо скибочки варених яєць.