Салат з пекінської капусти з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат дуже універсальний. Він легкий за рахунок овочів, які в ньому знаходяться. Він поживний за рахунок ковбаси і сиру. Легко і швидко готується.
Кількість порцій: 6-7
- Пекінська капуста - 150 грам
- Ковбаса «Докторська» - 200 грам
- Помідори - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 25 грам
- Соєвий соус - За смаком
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. Почистити цибулю і дрібно нарізати. На сковороді розжарити рослинне масло і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Ковбасу нарізати тонкою соломкою і посмажити трохи разом з цибулею.
2. Почистити пекінську капусту і нарізати її соломкою. Приготувати страву для салату і викласти капусту першим шаром. Полити її соєвим соусом.
3. Помідори вимити і розрізати на невеликі часточки. Викласти на капусту у вигляді кола.
4. Огірки вимити і нарізати соломкою.
5. Розкласти нарізані огірки наступним шаром на помідори.
6. На огірки викласти обсмажений з цибулею ковбасу.
7. Майонез видавити на салат у вигляді спіралі.
8. Сир натерти на дрібній тертці і посипати весь салат. Прикрасити гілочками зелені. Гарний салат з пекінської капусти з добавками готовий. Смачного.