Салат «Іриска» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт, як за лічені хвилини приготувати салат "иришка" з сухариками. Салат з житніми сухариками, копченої ковбаскою і кукурудзою виходить ситним і дуже смачним! відірватися неможливо!
Візьміть на замітку легкий рецепт! цей смачний, оригінальний і ситний салат з сухариками готується з простих продуктів всього за 10 хвилин. Мені подобається, що сухарики вбирають в себе соус і смаки всього салату, але при цьому залишаються хрусткими і тануть у роті. Приємного всім апетиту!
- Яйце відварне - 4 штуки
- Сухарики житні - 100 грам (смак холодцю з хроном)
- Ковбаса п / копчена - 100 грам
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Огірок солоний - 2-3 штук
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Майонез - 150 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти. Відваріть яйця, сухарики висипте з пакета. Відкладіть декілька для прикраси. Кукурудзу злийте і відкиньте на сито. Лук промийте.
Відварені яйця очистіть від шкаралупи, наріжте на брусочки.
Зніміть з ковбаси оболонку, наріжте брусочками.
Також вступите солоними огірками.
Зелену цибулю подрібніть. Змішайте всі інгредієнти з майонезом, дайте трохи просочитися. Викладіть частина сухариків і кукурудзи для прикраси.