Рецепт Десерт «Іриска з шоколадом» фото

Десерт «Іриска з шоколадом»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки , Іриски
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас поганий настрій, ви шукаєте нових вражень і вам не вистачає енергії, то пора заглянути на кухню і зробити цей рецепт! Він точно переможе вашу депресію і подарує ударну дозу щастя!

Опис приготування:

Тільки будьте обережні, на ці ласощі можна підсісти, і вам захочеться їсти його кожен день. А зуби все ж берегти треба. Але все одно прочитайте про те, як приготувати десерт"Іриска з шоколадом" . Робиться він просто, вам тільки потрібно дочекатися, коли маса застигне. Подавайте десерт до столу, поламавши його на шматочки.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукор коричневий - 180 грам
  • Крекери - 10-12 штук
  • Шоколадні краплі або кульки - 300 грам
  • Молочний шоколад, пачка - 100 грам
  • Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Посипання і кокосова стружка - За смаком
десерт
1. Спочатку зробіть ірис. У глибокій сковороді розігрійте цукор, ванільний екстракт, сіль і масло. Варіть суміш близько 13 хвилин до карамельного кольору, постійно помішуючи.
десерт
2. Тепер в прямокутну форму викладіть крекери. Залийте їх ірискою.
десерт
3. Далі посипте масу шоколадними краплями. Через 2 хвилини розподіліть шоколад шматочками.
десерт
4. Прикрасьте десерт посипкою. Залиште його в холодильнику до повного застигання, а потім насолоджуйтеся!

Схожі рецепти