Десерт «Іриска з шоколадом»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас поганий настрій, ви шукаєте нових вражень і вам не вистачає енергії, то пора заглянути на кухню і зробити цей рецепт! Він точно переможе вашу депресію і подарує ударну дозу щастя!
Тільки будьте обережні, на ці ласощі можна підсісти, і вам захочеться їсти його кожен день. А зуби все ж берегти треба. Але все одно прочитайте про те, як приготувати десерт "іриска з шоколадом" . Робиться він просто, вам тільки потрібно дочекатися, коли маса застигне. Подавайте десерт до столу, поламавши його на шматочки.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор коричневий - 180 грам
- Крекери - 10-12 штук
- Шоколадні краплі або кульки - 300 грам
- Молочний шоколад, пачка - 100 грам
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Посипання і кокосова стружка - За смаком
1. Спочатку зробіть ірис. У глибокій сковороді розігрійте цукор, ванільний екстракт, сіль і масло. Варіть суміш близько 13 хвилин до карамельного кольору, постійно помішуючи.
2. Тепер в прямокутну форму викладіть крекери. Залийте їх ірискою.
3. Далі посипте масу шоколадними краплями. Через 2 хвилини розподіліть шоколад шматочками.
4. Прикрасьте десерт посипкою. Залиште його в холодильнику до повного застигання, а потім насолоджуйтеся!