Сирний десерт з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не любите сир в чистому вигляді, є альтернатива - це сиркові десерти. Сир можна використовувати будь-який жирності.
Явний плюс цього десерту - швидкість приготування. За бажанням ви можете додати в нього ще й сухофрукти або цукати. Фантазуйте і отримуйте нові відтінки смаку.
- Сир - 200 грам
- Крем - 100 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Шоколад - 50 грам
- Вершки 20% - 50 грам
Сир збийте з цукровою пудрою і сметаною в однорідну масу.
Розтопіть шоколад з вершками. Остудіть.
На дно креманок налийте трохи розтопленого шоколаду.
За допомогою кондитерського мішка наповніть креманки сирною масою.
Дайте десерту годинку часу, щоб він трохи охолов. Прикрасьте за смаком.
Дайте десерту годинку часу, щоб він трохи охолов. Прикрасьте за смаком.
Смачного!