Ніжний сирний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і смачний, красивий і корисний сирний десерт приготувати під силу не тільки дорослим кулінарам, але і дітям. Десерт готується без випікання і досить швидко. Він прикрасить собою будь-яке свято!
Дуже ніжний, легкий і смачний десерт до будь-якого свята можна приготувати зі звичайного сиру. Такому десерту будуть раді не тільки діти, їм із задоволенням поласують і дорослі. Десерт готується дуже просто, його можна подати до столу зі свіжими ягодами або полити шоколадом. Але я вважаю, що він хороший і без додаткових добавок. Як приготувати ніжний сирний десерт, читаємо і дивимося в цьому рецепті.
- Сир - 400 грам
- Крем - 400 грам
- Цукор - 6-7 Ст. Ложок
- Желатин - 5 чайних ложок
- Вода - 150 мілілітрів
- Вишневий сік - 50 мілілітрів
- Какао - 1 Ст. Ложка
Желатин заливаємо холодною водою, розмішуємо і залишаємо набухати. Потім підігріваємо до повного розчинення крупинок желатину, нехай охолоне.
Викладаємо в глибоку ємність сметану, сир і цукор. Можна додати ванільний цукор.
За допомогою блендера збиваємо-розмішуємо все це до однорідності.
Додаємо до отриманої маси желатиновий розчин.
І міксером ретельно збиваємо-розмішуємо.
Розділимо сирно-желатинову масу на три частини.
В одну частину додаємо вишневий сік.
Все ретельно перемішуємо.
До другої частини додамо какао, добре збиваємо. А третю частину залишимо, як є.
Роз'ємну форму застилає харчовою плівкою, ретельно розгладити останню. І викладаємо по центру 4 ложки суміші будь-якого кольору.
Потім - така ж кількість маси іншого кольору.
І така ж кількість маси залишився кольору.
Потім, точно так же чергуючи кольору, викладаємо по три ложки маси, потім по дві і по одній.
І заключний етап: дерев'яною шпажкою від центру проводимо промінчики по десерту. Ставимо форму з десертом в холодильник до застигання години на 2-2, 5.
І насолоджуємося найніжнішим сирним десертом.