Сирний хліб «ніжний»
(покроковий рецепт з фото)
Такий хліб дуже схожий на м'яку, ніжну сирну булочку. Дуже смачно намазати вершковим маслом. Відмінний варіант для приготування бутербродів на сніданок.
Ароматний, корисний і дуже смачний білий хліб для щоденного вживання. Випічка, в тому числі і хліб, з сиром завжди виходить дуже смачною. Такі вироби довго не черствіють і залишаються свіжими.
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штук
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 40 грам
- Рослинна олія - 30 грам
- Борошно - 420 грам
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 6 грам
В чашу хлібопічки налийте олію і молоко. Додайте сир, сіль і цукор.
Додайте яйце, борошно і дріжджі. Поставте на "основний" режим випічки в хлібопічці. Вага 750 г, корочка середня. У мене він триває 3 годину.
Повинен скочуватися вот такой вот рівний, акуратний колобок тесту.
Готовий хліб остудіть на решітці.
Смачного!
Смачного!