Салат «Фруктова фантазія»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайний, але легкий у приготуванні ранковий річний салатик!
На тарілку покладіть листя Міцуно і Мангольд. Полийте їх оливковою олією. Покладіть в салат порізані кубиками яблука, полуницю і фізаліс. Перемішайте блюдо. Викладіть часточки апельсина і прикрасьте готовий салат листочками м'яти. Пора подавати!
- Micuna - 100 грам
- Мангольд - 100 грам
- Апельсини - 1 штука
- Масло оливкове - 50 грам
- Банка консервованих персиків - 1 штука
- Свіжа м'ята - 20 грам
- Яблука - 1 штука
- Fizalis - 5 штук
- Полуниця - 100 грам
На тарілку покладіть листя Міцуно і Мангольд. Полийте їх оливковою олією. Покладіть в салат порізані кубиками яблука, полуницю і фізаліс. Перемішайте блюдо. Викладіть часточки апельсина і прикрасьте готовий салат листочками м'яти. Пора подавати!