Святковий салат «яскрава фантазія»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам ще один салат для Новорічного столу. Салат листковий, на основі запеченої курячої грудки. Дуже смачний, яскравий, святковий і.. Трохи незвичний. Я раніше такого ніколи не пробувала!
Листкові салати - найцікавіші за смаком і найкрасивіші на столі! Цей салат будується на основі запеченої курячої грудки. Потім шарами викладаються варені яйця, сир, кукурудза. Але найцікавіше в цьому салаті - морква по-корейськи і маринований ріпчаста цибуля! Дуже смачно і досить просто!
- Кукурудза консервірванная - 100 грам
- Сир тертий - 150 грам
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Яйце варене - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 5 Ст. Ложок
- Майонез - За смаком
Grudka сіль, загорніть у фольгу і запечіть до готовності. Потім охолодити.
Лук наріжте кубиком.
Замаринуйте цибулю в суміші оцту, води і цукру.
Салат - листковий. Для першого шару наріжте курячу грудку кубиком.
Викладіть в сервировочное кільце і змастіть майонезом.
Наступним шаром викладіть замаринований віджатий цибулю
Потім шар моркви по-корейськи і трохи майонезу.
Яйця натріть на тертці і викладіть наступним шаром. Потім - трохи майонезу.
Останнім шаром буде кукурудза.
Зверху змастіть майонезом.
Прикрашаємо салат за бажанням. У мене -
Нарізаний кріп і морква по-корейськи.
Нарізаний кріп і морква по-корейськи.
Смачного!