Салат до пива з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне поєднання інгредієнтів, смачний салат з хрусткими сухариками. Під пиво і для гарної компанії краще і не придумаєш
Смачний і гострий салат до пива з сухариками приготувати зовсім нескладно. Всі складові для салату цілком доступні. Салат дуже красиво виглядає на столі в незавершеному вигляді. Розмішати салат із заправкою можна перед подачею на стіл. А можна подати і так, і тоді кожен гість сам набере інгредієнти і змішає у себе на тарілці. Якщо заздалегідь заправити салат, то сухарики розтопляться і не буде приємного і смачного хрускоту. Такий салат готується не тільки до пива, на святковому столі він теж доречний. Готуємо!
- Шинка або копчена ковбаса - 250-300 грам
- Сир - 150-200 грам
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Сухарики - 150 грам
- Яйце - 4 штуки (можна і без яєць)
- Часник - 5-6 зубчиків
- Майонез - 4-5 Ст. Ложок
Нарізаємо шинку або ковбасу дрібними кубиками. Викладаємо гіркою на велике плоске блюдо.
Твердий сир натираємо на крупній тертці і викладаємо гіркою поруч з шинкою.
Для салату можна взяти готові сухарики зі смаком сиру або бекону. А можна самому підсмажити або посушити кубики чорного хліба. Викладаємо на блюдо гірку сухариків.
Відкриваємо баночку консервованої кукурудзи, зливаємо рідину і викладаємо кукурудзу гіркою поруч з іншими інгредієнтами.
Ну і остання гірка - з білків варених яєць. Цей інгредієнт додавайте за бажанням, він пом'якшує салат і для чоловічої компанії необов'язковий.
Очищаємо часник, пропускаємо через Часничниці і змішуємо з майонезом.
У центр блюда з гірками інгредієнтів викладаємо майонез з часником. Можна цей соус поставити в центр блюда в маленькому соуснике.