Рецепт Салат «Цезар» з куркою з помідорами фото

Салат «Цезар» з куркою з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Курка , Зелень , Куряче філе , Помідор , Черрі , Сухарики , Листя салату
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Простий рецепт салату"Цезар" з куркою з помідорами - один з найпопулярніших варіантів приготування цього знаменитого блюда! Спробуйте такий"Цезар" , і іншого вам не захочеться.

Опис приготування:

Куряче м'ясо завдяки своєму нейтральному смаку та аромату прекрасно поєднується з більшістю овочів, сирами і різними соусами. Саме тому шматочки курячого філе стали однією з найпопулярніших добавок для салату"Цезар" - їх кладуть в це блюдо вареними, запеченими або, як в цьому рецепті, обсмаженими. Смачно виходить в будь-якому випадку

Курка з помідорами - це вже класика. Тому не варто дивуватися тому, що саме в такому"тандемі" вона найчастіше використовується для того, щоб урізноманітнити салат"Цезар" . Його класичний склад - листя салат ромен, пармезан, пшеничні крутон і ароматна заправка - від присутності ніжного курячого і соковитих помідорів тільки виграє.

Не вірите? Тоді спробуйте втілити рецепт приготування салату"Цезар" з куркою з помідорами!

Чекаю ваших відгуків!

  • Куряча грудка або філе - 1 штука
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Помідори черрі або інші - 150 грам
  • Салат листовий - 100 грам
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Батон звільнити від кірки - вона може бути занадто жорсткою після запікання. М'якуш нарвати руками або нарізати, укласти на деко. Підсолити, скропити олією і запекти в духовці до золотисто-рум'яного кольору.
салат
Поки запікаються крутон, куряче м'ясо натерти сіллю і перцем.
салат
І швидко обсмажити на добре розігрітій сковороді з двох сторін в невеликій кількості масла. Ще краще - на грилі.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Яйця на 1 хвилину опустити в окріп, потім остудити холодною водою.
салат
Приготувати соус: часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, лимонний сік і яйця, добре збити. Не припиняючи збивати, поступово додати масло.
салат
Листя салату і помідори вимити й обсушити. Салат нарвати руками. Помідори нарізати - чері на половинки, інші часточками.
салат
Листя салату заправити соусом і обережно перемішати. Викласти на них обсмажену грудку, нарізану скибочками, і крутон. Полити заправкою. Посипати тертим пармезаном, прикрасити помідорами і подати на стіл!

Схожі рецепти