Салат «Цезар» з куркою з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату "цезар" з куркою з помідорами - один з найпопулярніших варіантів приготування цього знаменитого блюда! Спробуйте такий "цезар", і іншого вам не захочеться.
Куряче м'ясо завдяки своєму нейтральному смаку та аромату прекрасно поєднується з більшістю овочів, сирами і різними соусами. Саме тому шматочки курячого філе стали однією з найпопулярніших добавок для салату "цезар" - їх кладуть в це блюдо вареними, запеченими або, як в цьому рецепті, обсмаженими. Смачно виходить в будь-якому випадку
Курка з помідорами - це вже класика. Тому не варто дивуватися тому, що саме в такому "тандемі" вона найчастіше використовується для того, щоб урізноманітнити салат "цезар" . Його класичний склад - листя салат ромен, пармезан, пшеничні крутон і ароматна заправка - від присутності ніжного курячого і соковитих помідорів тільки виграє.
Не вірите? Тоді спробуйте втілити рецепт приготування салату "цезар" з куркою з помідорами!
Чекаю ваших відгуків!
- Куряча грудка або філе - 1 штука
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Помідори черрі або інші - 150 грам
- Салат листовий - 100 грам
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком