Рецепт Салат «Цезар» з куркою з помідорами фото

Салат «Цезар» з куркою з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Птах, Курка, Зелень, Куряче філе, Помідор, Черрі, Сухарики, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Простий рецепт салату "цезар" з куркою з помідорами - один з найпопулярніших варіантів приготування цього знаменитого блюда! Спробуйте такий "цезар", і іншого вам не захочеться.

Куряче м'ясо завдяки своєму нейтральному смаку та аромату прекрасно поєднується з більшістю овочів, сирами і різними соусами. Саме тому шматочки курячого філе стали однією з найпопулярніших добавок для салату "цезар" - їх кладуть в це блюдо вареними, запеченими або, як в цьому рецепті, обсмаженими. Смачно виходить в будь-якому випадку

Курка з помідорами - це вже класика. Тому не варто дивуватися тому, що саме в такому "тандемі" вона найчастіше використовується для того, щоб урізноманітнити салат "цезар" . Його класичний склад - листя салат ромен, пармезан, пшеничні крутон і ароматна заправка - від присутності ніжного курячого і соковитих помідорів тільки виграє.

Не вірите? Тоді спробуйте втілити рецепт приготування салату "цезар" з куркою з помідорами!

Чекаю ваших відгуків!

  • Куряча грудка або філе - 1 штука
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Помідори черрі або інші - 150 грам
  • Салат листовий - 100 грам
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Батон звільнити від кірки - вона може бути занадто жорсткою після запікання. М'якуш нарвати руками або нарізати, укласти на деко. Підсолити, скропити олією і запекти в духовці до золотисто-рум'яного кольору.
салат
Поки запікаються крутон, куряче м'ясо натерти сіллю і перцем.
салат
І швидко обсмажити на добре розігрітій сковороді з двох сторін в невеликій кількості масла. Ще краще - на грилі.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Яйця на 1 хвилину опустити в окріп, потім остудити холодною водою.
салат
Приготувати соус: часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, лимонний сік і яйця, добре збити. Не припиняючи збивати, поступово додати масло.
салат
Листя салату і помідори вимити й обсушити. Салат нарвати руками. Помідори нарізати - чері на половинки, інші часточками.
салат
Листя салату заправити соусом і обережно перемішати. Викласти на них обсмажену грудку, нарізану скибочками, і крутон. Полити заправкою. Посипати тертим пармезаном, прикрасити помідорами і подати на стіл!

Схожі рецепти