Салат «Цезар» з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам особливий рецепт. Він про те, як приготувати салат "цезар" з помідорами. Особливість його в тому, що всі інгредієнти ми будемо обсмажувати на сковороді-гриль. Буде смачно!
Салатик цей незвичайний за способом приготування і подачі. Заправку я подаю отдельно, так як мені подобається вмочати в неї, наприклад, шматочки курки або помідори. Але ви можете традиційно полити нею салат.
Рецепти заправки для "цезаря" ви зможете легко знайти на цьому сайті або купити готову заправку в магазині.
- Яйця - 4 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Кнопка - 4 скибочки
- Помідори черрі - 8 штук
- Салат "ромен" - 4 пучка
- Куряча грудка - 300 грам
- Пармезан - 50 грам
- Заправка для "цезаря" - 6 Ст. Ложок (покупна або саморобна )
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі продукти. Поставте відварюватися яйця круто і розігрійте сковороду-гриль.
Викладіть на сковороду помідори і підсмажте до красивих "підпалин" .
Пучки салату наріжте великими часточками і змастіть гарненько рослинним маслом.
Обсмажте на грилі.
Курочку порізати шматочками, поперчіть, посоліть і змастіть маслом. Обсмажте на грилі до готовності.
Змастіть маслом і обсмажте скибочки батона.
Яйця очистіть і поріжте на половинки. Зберіть салат, виклавши на тарілку все інгредієнти. Зверху покладіть шматочки пармезану і подайте салат із заправкою.