Рецепт Салат «Цезар» з куркою і помідорами фото

Салат «Цезар» з куркою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Напевно вже не знайдеться того, хто хоча б раз в житті не куштував відомий на весь світ салат"Цезар" . Варіантів приготування цієї страви існує маса, в класичний рецепт входять томати.

Опис приготування:

У рецепті цього салату використовується особлива заправка. Саме нею заправляють цезар в Європі. Звичайний майонез ніяк не підійде. А ось замість помідорів чері можна використовувати звичайні томати, нарізавши їх часточками. Щоб дізнатися, як приготувати салат"Цезар" з куркою і помідорами, прочитайте цей рецепт.

  • Копчена курка - 200 грам
  • Рулетний салат - 5 штук
  • Багет - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Черрі - 250 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Соус вустерширський - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений, сіль - За смаком
салат
Багет поріжте на невеликі шматочки квадратного розміру. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть в нього хліб. Потім роздушіть неочищений зубчик часнику і додайте його в сковороду. Обсмажте хліб так, щоб він став хрустким.
салат
Копчене куряче філе наріжте тонкими смужками. При бажанні ви можете замінити його на звичайне відварне, але копчене додасть салату особливий аромат і смак.
салат
Розділіть пармезан на дві частини. Одну натріть на дрібній тертці, вона буде служити декором салату. Другу частину наріжте на слайси і розкришите руками.
салат
Для заправки вбийте в миску сире куряче яйце, додайте до нього вустерширський соус, оливкова олія і сік лимона. Все ретельно збийте вінчиком.
салат
Листя салату вимийте і висушіть паперовими рушниками. Порвіть їх руками і викладіть в блюдо, в якому будете подавати салат.
салат
Поверх листя салату викладіть в довільному порядку нарізану курку, помідори черрі, розрізані на чотири частини, грінки, пластикові пляшки пармезану. Потім посипте все тертим пармезаном і полийте заправкою.

Схожі рецепти