Рецепт Салат «Цезар» з креветками класичний простий фото

Салат «Цезар» з креветками класичний простий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Окрасою будь-якого святкового столу стане смачний і красивий салат. Розповім вам, як приготувати салат"Цезар" з креветками класичний простий, який напевно сподобається гостям і домочадцям.

Опис приготування:

Якщо ви хочете здивувати і потішити своїх гостей вишуканим салатом, то Цезар - це ідеальний варіант. Він завжди дуже затребуваний на будь-якому столі. Цезар з креветками трохи відрізняється від подібного салату з куркою, але цей не менш смачний, він порадує шанувальників морепродуктів і оригінальних смаків.

  • Креветки - 400 грам
  • Салат зелений - 300 грам
  • Білий хліб - 200 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Черрі - 3-4 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Масло оливкове - 150 мілілітрів
  • Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - 1 За смаком
1
З білого хліба зріжте скоринку, поріжте його кубиками 1-2 см і обсмажте в оливковій олії з подрібнений часником до освіти засмаженої скоринки. Потім підсушіть їх у духовці хвилин 15.
2
Креветки відварити в підсоленій воді з лавровим листом (3-4 хвилини в киплячій воді). Чистий.
3
Для приготування заправки зваріть яйця всмятку (вистачить хвилини в окропі). Вийміть жовтки і збийте з гірчицею, лимонним соком і оцтом, 4 столовими ложками оливкової олії, цукром, сіллю і перцем.
4
Руками порвіть листя салату і розсипте їх на тарілку. Зверху викладіть грінки, порізані навпіл черрі і креветки. Полийте соусом і посипте тертим пармезаном.
5
Смачного!

Схожі рецепти