Салат «Цезар» з креветками класичний простий
(покроковий рецепт з фото)
Окрасою будь-якого святкового столу стане смачний і красивий салат. Розповім вам, як приготувати салат "цезар" з креветками класичний простий, який напевно сподобається гостям і домочадцям.
Якщо ви хочете здивувати і потішити своїх гостей вишуканим салатом, то Цезар - це ідеальний варіант. Він завжди дуже затребуваний на будь-якому столі. Цезар з креветками трохи відрізняється від подібного салату з куркою, але цей не менш смачний, він порадує шанувальників морепродуктів і оригінальних смаків.
- Креветки - 400 грам
- Салат зелений - 300 грам
- Білий хліб - 200 грам
- Пармезан - 50 грам
- Черрі - 3-4 штук
- Яйце - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло оливкове - 150 мілілітрів
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - 1 За смаком
1
З білого хліба зріжте скоринку, поріжте його кубиками 1-2 см і обсмажте в оливковій олії з подрібнений часником до освіти засмаженої скоринки. Потім підсушіть їх у духовці хвилин 15.
2
Креветки відварити в підсоленій воді з лавровим листом (3-4 хвилини в киплячій воді). Чистий.
3
Для приготування заправки зваріть яйця всмятку (вистачить хвилини в окропі). Вийміть жовтки і збийте з гірчицею, лимонним соком і оцтом, 4 столовими ложками оливкової олії, цукром, сіллю і перцем.
4
Руками порвіть листя салату і розсипте їх на тарілку. Зверху викладіть грінки, порізані навпіл черрі і креветки. Полийте соусом і посипте тертим пармезаном.
5
Смачного!