«Цезар» з креветками простий
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат - один з моїх найулюбленіших. Мені доводилося куштувати безліч його варіацій (з куркою, з креветками, vegetarianskiy). Сьогодні розповім, як приготувати «Цезар» з креветками простий.
Цей салат можна подавати при будь-яких обставинах, будь то День Народження, Новий Рік або урочистий прийом. Його смак знаком і любимо багатьма. Сухарики для салату можете робити самостійно або купити готові (з будь-яким смаком). Креветки для салату можна відварити, але краще запекти або обсмажити їх, так смачніше.
- Креветки - 10 штук
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 80 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Хліб - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Гірчиця в зернах - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Анчоуси - 3-4 штук
- Latuk - 1 штука
- Пармезан - 30 грам
- Worcestershire соус - 0, 5 чайних ложки
1
Вимийте креветки, потім витріть їх серветками і перекладіть в миску. Додайте до них мед, лимонний сік (1 столова ложка), 30 мілілітрів оливкової олії, сіль і перець, гарненько все перемішайте і залиште на 30 хвилин.
2
Через півгодини дістаньте креветки, витріть їх від маринаду і обсмажте на розпеченій сковороді до готовності.
3
Наріжте хліб невеликими квадратиками, потім змішайте його з подрібненим часником і 30 мілілітрах оливкового масла.
4
Обсмажте сухарики на розпеченій сковороді до рум'яної скоринки, потім приправити сіллю і poperčite. Латук замочіть у воді на 3-4 годину.
5
У миску вбийте куряче яйце, розмішайте його і додайте до нього гірчицю, лимонний сік, оливкове масло, соняшникова олія, анчоуси, соус "вустершир", сіль і перець, збийте вінчиком.
6
Дістаньте листя салату, витріть їх серветками, потім нарубати крупно, додайте сухарики, нарізаний тонкими пластинками сир, полийте половиною приготованого соусу і перемішайте.
7
Покладіть поверх салату креветки і полийте соусом. Смачного!